hampakan Man United ,Aubameyang

hampakan Man United ,Aubameyang – Jaringan Pierre-Emerick Aubameyang yang diperoleh menerusi Video Bantuan Pengadil (VAR) menafikan kemenangan Manchester United di Old Trafford sekiranya sekadar seri 1-1 bersama Arsenal, awal pagi tadi.

hampakan Man United ,Aubameyang

Rembatan menarik Scott McTominay menempatkan United mendahului pada minit ke-45 dalam perlawanan yang diakui tidak cukup berkualiti pada babak pertama.

Begitupun, skuad kendalian Ole Gunnar Solskjaer tidak mengupayakan mengutip tiga mata penuh sekiranya Aubameyang menyamakan kedudukan sebelum akan sejam perlawanan berlangsung.

Sekali pun jaringan penyerang antarabangsa Gabon itu pada awalannya dibatalkan susulan offsaid, ia lantas dibenarkan menerusi campur tangan VAR.

Keputusan seri memandang United dikala ini hanya menang dua daripada 12 perlawanan terakhir Liga Perdana sejak musim lalu dan ketinggalan 12 mata di belakang pendahulu, Liverpool selepas tujuh perlawanan terjadi musim ini.

Satu mata bagaimanapun sudah lumayan untuk memacu ArsenalAgen Sbobet kembali ke group empat paling baik dan mengekalkan berlebihan tiga mata di depan United yang berada di tangga ke-10.

Sejak bertahun-tahun, pertembungan di antara Arsenal dan United diakui antara paling menarik dalam liga bersama kedua-duanya adalah juara di antara musim 1996 hingga 2004.

Begitupun, pertembungan mereka yang terjadi pada awal pagi Selasa adalah kerana kedua-duanya tidak terbabit dalam saingan elit, Liga Juara-Juara bersama prestasi yang ditampilkan sepanjang 45 minit pertama permainan kelihatan mengecewakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *